Behandlinger

Vi udfører alle almindelige tandbehandlinger, og du kan gå til almindelige tandeftersyn hos os. Ved alle typer af behandlinger lægger vi stor vægt på, at planlægning af behandlingsforløbet sker gennem en dialog, hvor vi selvfølgelig tager højde for dine ønsker.

Klinikken på Kurhotel Skodsborg har særligt fokus på den kosmetiske tandbehandling.  Vi sikrer, at du får et resultat, som du bliver rigtig glad for. Under behandlingen gør vi vores yderste for, at din oplevelse hos os bliver så behagelig som mulig. Vi har markedets mest komfortable tandlæge stol, afstressende lys i skiftende farver, og du kan se film under behandlingen.

Som en del af Kurhotel Skodsborgs Sundhedscenter indgår vi i deres sundhedskoncept, for de patienter som måtte vælge det. Tænderne er en vigtig del af din generelle sundhed. Tal med os om, hvad vi kan tilbyde for din tandsundhed som del af sundhedskonceptet, hvis det har din interesse.

Klinikken er moderne udstyret og benytter eksempelvis elektronisk patientjournal, digital røntgen og interoralt kamera.

Vi anvender nye, men altid anbefalede, testede og veldokumenterede behandlingsmetoder.

Vi fornyer løbende klinikkens udstyr og instrumenter, ligesom vi prioriterer løbende efteruddannelse af alt klinikkens personale meget højt.