Om os

HEIDI

Tandlæge og klinikejer. Heidi har haft klinikken i Hørsholm siden 2005, og er uddannet på Københavns Tandlægeskole og Queen Mary University of London, Institute of Dentistry. Hun er formand for Hørsholm-Karlebo Tandlægeselskab, tidligere tandlægekonsulent for Hørsholm kommune og besigtigende tandlæge i klagesager for Region Hovedstaden. Heidi har særlig interesse for kosmetiske behandlinger og især behandling med Inman Aligner og Invisalign. Hun bor i Hørsholm med mand og søn. Du møder Heidi, både på klinikken i Hørsholm og Skodsborg.

Mette

DSC_0202.jpg

Mette Kolding, Tandlæge. Mette er uddannet på Københavns Tandlægeskole i 2002. Mette har desuden taget en del af sin uddannelse på Ghent Universität i Belgien. Mette foretager alle almindelige tandbehandlinger såsom undersøgelse, plast, krone- og brobehandlinger, rodbehandlinger samt protesebehandlinger. Hun har stor erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk. Privat bor Mette i Birkerød med hendes mand og deres to børn.

 

Farhina

DSC_7368.JPG

Farhina Khan, Tandlæge. Farhina er Cand. Odont fra Københavns Tandlægeskole i 2014. Farhina har desuden arbejdet i Canada i et år. Udover almindelig tandbehandling har Farhina en særlig interesse for kosmetisk plast, keramiske restaureringer, genopbygning af nedslidte tandsæt og rodbehandlinger. Farhina er kursusaktiv i både ind og udland og er i gang med en 4-årige postgraduate Master uddannelse fra King’s College London for at dygtiggøre sig selv i restaurering af slidte tandsæt og kompleks æstetisk og okklusale problemer.

Privat bor Farhina i Allerød med hendes mand og deres to børn.

 

Søren

DSC_7288.JPG

Søren er klinikkens tandplejer og har særligt speciale i parodontosebehandlinger. Søren er en del af den nye generation af tandplejere med en professionsbachelor i tandpleje fra Københavns Universitet, og udfører derfor både almindelige undersøgelser, komplekse parodontosebehandlinger og andre mindre tandbehandlinger som fx små plastfyldninger og tandblegninger. Privat bor Søren i København. Du møder Søren på klinikken i Hørsholm.

 


 

 

ANN-SOFIE

Ann-Sofie er en erfaren og dygtig klinikassistent, som assisterer ved alle slags behandlinger. Desuden har Ann-Sofie ansvaret for vareindkøb. Hun betjener klinikkens patienter telefonisk og ved personlig henvendelse. Ann-Sofie har været på klinikken i 9 år og bor i Hørsholm med sin mand og datter.

 

 

Line

DSC_6830.jpg

Line er uddannet klinikassistent. Hun assisterer ved behandlinger og betjener klinikkens patienter personligt og telefonisk. Line møder du fortrinsvis i Hørsholm.

 

 

 

 

Christina

DSC_6854.jpg

Christina er uddannet klinikassistent. Hun har det administrative ansvar og du vil møde hende i receptionen i Hørsholm.

 

 

 

 

 

Trine

DSC_7365.JPG

Trine er klinikassistent elev og har væretunder uddannelse
siden sommeren 2017. Trine assistere ved alle behandlinger
og betjener klinikkens patienter personligt og telefonisk